Traiteurdienst

onze cateringservice

Voor de maand maart zet Hors-Champs zijn afhaalmaaltijden op vrijdag en zaterdag voort met een ongewone formule; 4 weken, 4 tijdperken!
Herbeleef de pracht, de smaken en de magie van de Romeinen, van de Middeleeuwen tot vandaag. Op het programma, varken aan het spit, brood net uit de oven... Alles gekookt waar je bij staat!
Kom en geniet van de keuken van weleer.
Als u uw tickets boekt voor deze 4 reizen, ontvangt u "Le carnet d'aventures by Hors-champs". U vindt er verschillende recepten en anekdotes over de thema's van de maand, kruiden naargelang van het seizoen en de verrassingen van de chef.
Een sonore, visuele en smaakvolle ontdekking die uitnodigt tot binnen de muren van de hors-champs. Om je weg te halen uit je dagelijkse leven voor de tijd van een maaltijd. Wij verwelkomen u graag met uw bubbel om van dit culinaire spektakel te genieten!
Eenmaal ter plaatse kunt u direct kiezen wat u wilt van het dagelijkse buffet (geserveerd door onze koks). Alles zal worden overgelaten om mee te nemen, en deze keer kunt u komen met uw eigen containers voor de gelegenheid!

Hoe zit het met de prijzen?

Voor een banket (voorgerecht, hoofdgerecht, dessert)
35€ per volwassene
20€ voor een kind.

Voor de reis : de 4 banketten + " le carnet d'aventures by Hors-Champs " (het avonturenboek van Hors-Champs)
135€ per volwassene
75€ voor een kind.

Om te reserveren, stuurt u een e-mail naar info@hors-champs.be met vermelding van de datum(s) waarop u komt en het aantal maaltijden dat u wenst. Om ervoor te zorgen dat alles volgens de geldende COVID-normen verloopt, geven wij u een tijdstip op (tussen 16.30 en 19.00 uur) om uw feestmaaltijd te komen afhalen. Wij danken u voor het respecteren van dit tijdstip.

Hors-Champs verwacht velen van u voor deze Odyssee door de eeuwen heen en hoopt dat aan het einde van deze reis eindelijk de opening van de restaurants zal worden aangekondigd.

De Schuur

De Schuur wordt momenteel verbouwd en zal vanaf begin 2020 te huur zijn. Voor alle vragen of informatie betreffende de verhuur na deze datum, kunt u contact met ons opnemen op het nummer 0494 42 77 95.