Bakkerij

De bakkerij van Hors Champs gaat voor u open

 

In de loop van de tijd heeft Stefan geleerd zijn zuurdesem te temmen en dagelijks te voeden om de kwaliteit te handhaven van het brood dat hij nu maakt in samenwerking met de boerderij van Barré, die hem in staat stelt te werken met rogge-, spelt- en tarwemeel afkomstig van biologisch-dynamische landbouw.

Deze wens om op de ouderwetse manier te werken volgens voorouderlijke methodes werd geboren tijdens zijn verblijf in Cancale bij Olivier Roellinger.

Stefan was onder de indruk van de enorme houtoven die op het terrein van het restaurant stond.

Tijdens dit bijzondere jaar had hij de tijd om met zijn team en in de dynamiek van zijn ethische en lokale ambities, de bakkerij van Hors Champs te creëren.

 

De bakkerij zal open zijn vanaf 13/08 van vrijdag tot zondag waar de reservatie van uw brood gewenst is via onze website.

 

Onze filosofie

Uitsluitend werken met houtgestookte baksels, zich aanpassen aan de grillen en uitdagingen van een ouderwets bakproces.

Wij bieden alleen broden, koekjes, meringues, enkele variaties van zoete broden (zoals cramique, craquelin) en enkele door de chef geselecteerde producten.

Reserveren

Al onze broden en koekjes worden op de ouderwetse manier gebakken in een houtoven met een baktijd van 24 uur.

Dit bakproces geeft onze producten een unieke en traditionele smaak.

Al onze broden worden gemaakt met biologisch meel van de Baré-boerderij en worden heel en ongesneden verkocht.

De reservering van brood is gratis. Betaling geschiedt bij afhaling, ter plaatse, contant of per kaart.