Gastronomisch restaurant
Kamers voor gasten
Feestzaal
Bakkerij

Nieuws van het moment

Ontdek onze nieuwe website.
null

Restaurant

Ontdek ons ``verrassings`` menu concept
Lees meer
null

Bed & breakfast

Boek een van onze 4 gastenkamers voor een ontspannend moment
Lees meer
null

Evenementen

Ontdek onze schuur voor de organisatie van uw professionele of privé-evenementen
Lees meer
null

Bakkerij

Bestel uw brood en gebak
Lees meer

Het advies van de MICHELIN Gids

Stefan Jacobs heeft de boerderij van Ernage een metamorfose gegeven. De talentvolle chef heeft er onder meer een B&B, een bakkerij en dit moderne, ietwat brute restaurant geïnstalleerd. Zijn duurzame visie krijgt er vorm in weldoordachte creaties. Hij is origineel, speelt met spannende combinaties en levert een genereus eerbetoon aan de regio.

Toon minder

Duurzame gastronomie

“We werken in de tegenovergestelde richting van vroeger: we kijken wat onze moestuin en onze regionale leveranciers te bieden hebben en baseren daar onze kaart op. Die duurzame visie vind je ook in onze werking, zoals plasticfolie vervangen door een ecologisch alternatief.” Stefan Jacobs

Ontdek ons project
Service en chambre - Hors Champs